Беше освободена заради несправяне с работата. В нейния ресор бяха обществените

...
Беше освободена заради несправяне с работата. В нейния ресор бяха обществените
Коментари Харесай

Председателят на УС на НКЖИ отвърна на уволнената шефка

" Беше освободена поради несправяне с работата. В нейния ресор бяха публичните поръчки. Част от тях бе и снабдяването с гориво. И не се оправи с тази работа ". Това изясни инж. Марио Гълъбов, председател на Управителния съвет на НКЖИ, по повод уволнението на Гергана Алексова от поста заместник-директор на компанията. 

" Генералният шеф и УС бяха принудени да звънят по телефони на БДЖ, наши положителни другари и сътрудници, и ДПТСВ - също другари, с цел да търсим назаем гориво, с което да продължат да работят машините в този летен интервал. Спрат ли да работят, пътят ще се разстрои през зимата и ще имаме хиляди проблеми ”, уточни той в ефира на " Твоят ден " на NOVA NEWS.

Гълъбов разяснява още, че е имало сигнали срещу Алексова за проблеми със снабдяването с горивата и това е била една от аргументите тя да бъде освободена толкова бързо. Сигналите били изпращани до Министерството на превоза. Гълъбов не пожела да ги разяснява в ефир, само че акцентира, че това уронва престижа на компанията.

На данните, изнесени от Алексова пред NOVA, че НКЖИ има гориво единствено за десетина дни, Гълъбов изрично отговори: " Компанията няма да остане без гориво, само че беше сложена на косъм да не свърши своята лятна акция за привършване ремонта на стоманения път и контактната мрежа ".

" Договорът с " Теракорп " е преустановен. Сега се апелира. „ Ние изчакваме. Няма да се купува гориво оттова ", уточни още Гълъбов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР